ontspannings-coach | yoga
108
page-template-default,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

yoga Studio

Als lichaamsgerichte coach en energetisch masseur ben ik al jaren bezig met het thema “ lichaamsbewustzijn” en de ontwikkeling hiervan. Zelf heb ik aan den lijve ondervonden hoe het voelt als men dit bewustzijn niet heeft. Mijn lichaam moest vooral doen wat ik allemaal in mijn hoofd haalde zoals b.v extreem sporten, hard werken, slecht eetpatroon enz. Totdat mijn lichaam opeens ophield en klachten begon te veroorzaken burn-out klachten, druk op de borst. Dit was voor mij het keerpunt om mijn lichaam te gaan respecteren en naar de signalen te gaan luisteren.

Elke dag weer zie ik in mijn praktijk, maar ook in mijn eigen leven de voordelen van een gezond lichaamsbewustzijn. Yoga was en is nog steeds een perfecte aansluiting om mij met twee voeten op de grond te houden. In het dagelijkse leven, waar er van alle kanten aan ons getrokken wordt om juist niet bij jezelf te blijven geeft yoga een mooie uitkomst dicht bij jezelf te blijven. Zelf ben ik een fanatieke Ashtanga-Yoga beoefenaar en doe mijn practice dagelijks om 6.00 s’morgens.

 

Dagelijks? hoor ik je denken… Ja dit heb ik nodig om de hectiek van de dag zo min mogelijk invloed te laten hebben op mijn gemoedstoestand. In mijn les zul je een mix krijgen van spiritualiteit met twee voeten op de grond. Ben niet zo een voorstander van om het zweverig te maken, het leven is soms gewoon f.ckd-up en dan ben ik zelf ook niet zo in de Yoga-flow geloof mij J …naar een yogales gaan brengt mij dan weer terug in balans. Graag verwelkom ik je in mij les waarin vooral centraal staat wat je ervaart in de plaats van hoe flexibel je zou moeten zijn.
Namaste,

Sjang

Wo en Do 19:00/20:30 Ashtanga Yoga

Ashtanga Yogales.

In Ashtanga Yoga wordt er gewerkt met een vaste serie van houdingen uit de Ashtanga Yoga Primary Serie. De ademhaling en vaste focuspunten staan centraal in elke houding. De houdingen worden aan elkaar gekoppeld door een beweging deze noemt men Vinyasa. Je leert te concentreren waardoor rust ervaren wordt in de continue bewegingen. Deze vorm van Yoga is bedoelt om je lichaam en geest te zuiveren, sterk en gezond te maken. Ook wordt je bewust van hoe je yogapractice een weerspiegeling is van je dagelijkse leven….Een intensieve les die je aan het zweette zal brengen..

Vrijdag 18:30 / 20:00 Easyflow yoga met onderstaande tekst erbij voor uitleg

Easyflow Yogales.
Easy Flow is een zeer rustige vorm van yoga die is afgeleid van de Ashtanga Yoga. Typerend is de zachte de vrije benadering van de houdingen. De lessen zijn meer op de ontspanning gericht hierdoor is de belasting voor het lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor beginners maar ook voor gevorderde om te verdiepen. De houdingen gaan vloeiend in elkaar over dit is anders dan bv bij de Hatha Yoga . Door de rustige benadering is De Easyflow ook ideaal voor als je herstellend ergens van bent, burnout klachten hebt of wat ouder bent bv.

Hope to see you soon in the flow…..